Clean Grip

Virusten ja bakteerien tuhoamiseen

Antimikrobinen kuparikalvo

Työympäristön suojaksi

Tehokas

Kuparikalvo tuhoaa 99,9% tunnetuista viruksista ja bakteereista, kuten Noroviruksen ja COVID-19.

Turvallinen

Ei ole vaaraksi ihmisille tai ympäristölle, ja on kokonaan kierrätettävissä.

Pitkäaikainen

Tuote kestää kovassakin käytössä vuosia, ja itse kuparin teho on ikuinen.

Tehokas kuparikalvo

Eri materiaalien antimikrobisessa tehossa kupari ei ole ainoastaan nopein materiaali, vaan myös ainoa, joka tappaa bakteerin/viruksen täysin. Ohessa sertifikaatti Ranskan laboratooriossa suoritetusta testistä Koronan tuhoamiseksi.

Yksinoikeudella

Kalvokas Oy tuo Suomeen yksinoikeudella Etelä-Koreasta antimikrobista suojakalvoa. Suojakalvon teho perustuu kupariin, jonka antimikrobiset ominaisuudet tiedettiin jo antiikin Roomassa.

Kupari vs. Hopea

Tutkimuksissa on todettu kuparin olevan tehokkain antimikrobinen materiaali, joka estää luonnostaan mikrobien kasvun ja lisääntymisen pinnalla.

Kuparista tehtiin tutkimus heinäkuussa 2020 EU-alueen alaisuudessa. Sen mukaan COVID-19 virus kuolee 98,4% / 60 minuutissa pinnalla, joka on suojattu meidän tuotteellamme.

Virus kuolee 99,97% / 24 tunnissa. Tuotteemme tappaa COVID-19 viruksen lisäksi myös muut tunnet virukset sekä bakteerit, kuten SARS, Norovirus, Kolibakteeri, Salmonella jne.

Merkittävin ero kuparin ja hopean välillä onkin nimenomaan virusten tuhoutuminen. Kupari tappaa bakteerien tavoin myös virukset.